آئروسل ها و تصفیه فاضلاب

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

آئروسل ها و تصفیه فاضلاب

ارتباط بین آئروسل ها و تصفیه فاضلاب به دلیل اینکه فرآیند های تصفیه هوادهی وجود دارد، ظاهر می گردد. دستگاه های مکانیکی که به آئروسول شدن فاضلاب خام یا پساب فاضلاب کمک می کنند، ممکن است باعث تولید تولید آئروسول های بیولوژیکی گردند. تراکم باکتری های هوا برد موجود در بالای تانک هوادهی یک سیستم لجن فعال ، با میزان هوادهی ارتباط مستقیم دارد.

غلظت میکروارگانیسم های هوابرد تولید شده توسط سیستم های مختلف هوادهی در تصفیه
بیولوژیک

تصویر بالا نشان می دهد که تراکم باکتری ها با میزان هوادهی ارتباط داشته و در شب هنگام ، به حداکثر خود می رسد. نوع هواده نیز می تواند غلظت بیو آئروسل های تولید شده توسط فرآیند لجن فعال را تحت تأثیر فرار دهد. مقایسه سه سیستم هوادهی ( پخش کردن حباب هوا ، روتورهای افقی و توربین های سطحی) نشان داد که روتورهای (چرخان های) افقی بیشترین غلظت آتروسول را تولید می کند. پوشاندن محفظه های هوادهی ، تولید آئروسل را کاهش می دهد. حرارت عامل مهمی در مقادیر بیو آئروسول ها در تصفیه فاضلاب را تحت تأثیر قرار می دهد.

آئروسول های بیولوژیکی به وسیله فعالیت های معمول داخل ساختمان (تمیز کردن کف ساختمان) نیز تولید می شود. بیو آئروسول ها ممکن است به مسافت های نسبتاً دور از واحد تصفیه فاضلاب انتقال یابند. آبیاری افشانه ای ( پخشان ) با پساب فاضلاب نیز باعث تولید آئروسول های بیولوژیکی می شود. باکتری های شاخص فاضلاب و بیماری زا و نیز انتروویروس ها در محل های آبیاری افشانه ای وجو دارند.آبیاری پخشان با پساب برکه اکسیداسیون موجب تولید آئروسول های باکتریایی(کل باکتری ها،کل کلیفرم هاوکلیفرم های مدفوعی،استرپتوکوکی های مدفوعی)، ویروسی و جلبکی میشوذ.

آئروسل ها و تصفیه فاضلاب

آبیاری پخشان با پساب قبل و نگه داشتن آن در مخزن،مقادیر موجود باکتری های شاخص(کلیفرم مدفوعی و استرپتوکوکس های مدفوعی،کلستریدیوم پرفرینژنس،مایکوباکتری ها)و فازهای باکتریایی را در هوا نسبت به مقادیر قبلی ( مقدار زمینه ) افزایش داد. در مناطق استفاده از لجن،شاخص های میکروبی ( کل کلیفرم ها ، کلیفرم های مدفوعی ، استرپتوکوک های
مدفوعی ، باکتریوفاژها ) و مایکوباکتری ها از محل آبیاری پخشان در مسیر جریان هوا ردیابی می شوند. روش های مولکولی به رهگیری منبع میکروارگانیسم های آئروسول شده کمک می کند.

 

Rate this post

مقالات پیشنهادی

تصفیه پساب پالایشگاه نفت

تصفیه پساب پالایشگاه نفت تصفیه پساب پالایشگاه نفت که داراي مقدار زيادي نفت و روغن به صورت ذرات معلـق، هيـدروكربورهاي سـبك و سنگين و مواد آلي ديگر است كه تخليه آنها بدون تصفيه، خطر آلودگي محيطزيست را درپي خواهـد داشـت. به همين دليل تصفيه فاضلابهاي نفتي اهميت زيـادي پيـدا خواهـد نمـود. تصـفيه پذيري فاضلابهاي نفتي توسط […]

تصفیه فاضلاب کارخانه کنسرو ماهی

تصفیه فاضلاب کارخانه کنسرو ماهی تصفیه فاضلاب کارخانه کنسرو ماهی شامل پارامترهاي آلاينـده، منـابع توليد پسماند و نوع پسماند توليدي هستند. عموماً، خصوصيات فاضلاب صنايع توليد مواد غـذايي دريايي شامل پارامترهاي فيزيك و شيميايي، مقدار مواد آلي، نيتروژن و فسفر هستند. پارامترهاي مهـم آلاينـده فاضـلاب شامل COD ،BOD ،كل جامدات معلق TSS ،چربي ها، چربي، […]

اندازه گیری دبی آب

اندازه گیری دبی آب اندازه گیری دبی آب  ورودي به تصفيه خانه و خروجي از آن جهت راهبري و بهره برداري صحيح از واحدهاي مختلف آن لازم است. در تصفيه خانه هاي آب اندازه گيري دبی جريان و تعيين مدت زمان توقف آب در واحدهاي مختلف ضروري است. براي اندازه گيري مقدار جريان آب ميتوان […]

اندازه گیری دبی در کانال باز

اندازه گیری دبی در کانال باز براي اندازه گیری دبی در کانال باز از وسايلی نظير سرريز و ناودان (فلوم) استفاده می شود که يكي از مهم ترين آن ناودان ها كه در تصفيه خانه هاي آب به منظور اندازه گيري جريان مورد استفاده قرار ميگيرد، ناودان پارشال است.علاوه بر ناودان پارشال از ساير انواع ناودان […]

تصفیه پساب صنایع غذایی به روش rbc

تصفیه پساب صنایع غذایی به روش rbc اجرای تصفیه پساب صنایع غذایی به روش rbc بهینه می باشد چرا که نیازی پیش تصفیه زلال ساز اولیه یا آشغالگیر ریز و زلال ساز ریز برای جدا سازی جامدات از مایع ندارد.شباهت هاي زيادي بين شرايط طراحي RBC و صافي هاي چكنده وجـود دارد. هر دو سيستم مساحت سطح بيوفيلم زيادي […]

محاسبات پارشال فلوم

محاسبات پارشال فلوم در طراحی و ساخت و انتخاب پارشال فلوم باید محاسبات پارشال فلوم را براي اندازه گيري دبی هاي كوچك، از 0.1 ليتر بر ثانيه تا دبی هاي بسيار بزرگ تا 90 مترمكعب بر ثانيه مشحص گردد. بر اين اساس آن را با توجه به ظرفيت اندازه گيري به انواع بسيار كوچك، كوچك و بزرگ […]

هوادهی به آب

هوادهی به آب در تصفیه آب شهری هوادهی به آب برای کاهش مزه یا بوی نامطبوع آب مربوط به گازهای محلول ناشی از تجزیه مواد آلی یا کم کردن و یا زدودن مقادیر اضافی و نامناسب دی اکسیدکربن، هیدروژن سولفوره و غیره و یا تامین اکسیژن لازم در فرآیند آهن و یا منگنز زدایی تامین می گردد. درهوادهی […]

استاندارد کلر آب آشامیدنی

استاندارد کلر آب آشامیدنی استاندارد کلر آب آشامیدنی بر اساس استاندارد شماره 1053 سازمان استاندارد مقدار 0.5 تا 0.6 میلی گرم برلیتر می باشد. همواره برای گندزدایی آب آشامیدنی از روش هایی استفاده می شود که مهم ترین آن کلرزنی می باشد. کلر زنی برای بهبود سلامت میکروبی آب، کنترل رشد میکرو ارگانیسم ها و […]

محاسبه ظرفیت آب شیرین کن – RO

محاسبه ظرفیت آب شیرین کن – RO گنجایش تولید واحد سیستم اسمز معکوس تحت تاثیر مشخصات کیفیت آب تغذیه، فشار ورودی، دمای آب و عوامل بهره‌برداری می‌باشد. بنابراین با داشتن یک نمونه از واحد سیستم اسمز معکوس و بررسی تاثیر پارامترهای قابل ملاحظه می‌توان گنجایش تولید واحدهای این سیستم را محاسبه کرد.   محاسبه ظرفیت […]

قانون استوکس در ته نشینی ذرات

قانون استوکس در ته نشینی ذرات : قانون استوکس در ته نشینی ذرات بیانگر این مطلب است که ته نشینی ذرات مجزا و ذرات غیر لخته را ، می توان توسط قوانین كلاسیك ته نشینی مورد بررسی قرار داد. نیوتن سرعت نهايی ذره را با مساوي قرار دادن نیروي ثقل ذره با مقاومت اصطكاك ذره يا مقاوت […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید